sol2.jpg Your Company

Start Anhöriggrupper Medlem Föreläsningar Kontakt Länkar

Anhöriggrupper

UNDER VÅREN 2019

DemensFöreningen Stockholm anordnar tre anhöriggrupper under våren 2019.

Grupperna riktar sig till:

Grupp 1:                                                                             Anhöriga/närstående till personer 65 år eller äldre med demenssjukdom. Dagtid: 11.00-13.00

Grupp 2:                                                                           Anhöriga/närstående till personer 65 eller äldre med demenssjukdom. Kvällstid: 18:00-20:00

Grupp 3:                                                                                 Anhöriga/närstående till personer under 65 år med demenssjukdom.
Kvällstid: 18:00-20:00

Syftet med dessa träffar är att ge anhöriga/närstående möjlighet att möta andra i samma situation, att utbyta erfarenheter och stödja varandra. Vi vill ge fördjupad kunskap om demenssjukdomar, om omvårdnad och bemötande av den sjuke samt information om vad samhället kan erbjuda i form av stöd och hjälp. Vi kommer att träffas sex gånger varannan tisdag eller onsdag på DemensFöreningens expedition, Bolinders plan 1, 1 tr ned i Serafens äldreboende.

Grupperna beräknas starta vecka 6.

Välkommen med din anmälan senast fredag den 25 januari.

Du kan skicka in din anmälan till nedanstående adress eller använda vår e-post. Skriv i anmälan vilken grupp du vill delta i.

Nya anhöriggrupper startar varje vår och höst.

Vill Du bli medlem:

Ring 08-658 61 11 eller